O nama

Firma LIP je osnovana 1994. godine. U početku smo se bavili isključivo građevinskom limarijom, ali tijekom svih ovih godina prema potrebi tržišta proširili smo ponudu i na ostale limarske prozivode tipa kotlovi, peke, roštilji, vijčana roba itd... Isto tako smo započeli sa proizvodnjom pčelarske opreme od plemenitog čelika (inox). Tijekom svih ovih godina stekli smo Veliko iskustvo u svim djelatnostima kojima se bavimo, te smo vam u mogućnosti ponuditi sve što Vam zatreba.

U sklopu prodajnog prostora posjedujemo proizvodnu halu veličine 130m2, u kojoj su najmoderniji strojevi za savijenje, rezanje i varenje limova.

U slobodno vrijeme bavimo se pčelarstvom, i posjedujemo preko 100 pčelinih zajednica. Možete nas pronaći na svim pčelarskim sajmovima na području cijele Republike Hrvatske.

 

Dobro došli na lip.hr

Na ovoj web stranici možete pronaći pčelarsku opremu (parne topionike, kade za otklapanje, kontejnere i ostalo), video sadržaj o korištenju parnih topionika, savjeta za pčelarstvo te fotografija sa raznih sajmova.

Prezentacija parnih topionika:

Kontakt

Telefon: +385 (0) 98/226 951


Email:marica.lukicevic@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/pcelarstvo.lip