O nama

Firma LIP je osnovana 1994. godine. U početku smo se bavili isključivo građevinskom limarijom, ali tijekom svih ovih godina prema potrebi tržišta proširili smo ponudu i na ostale limarske prozivode tipa kotlovi, peke, roštilji, vijčana roba itd... Isto tako smo započeli sa proizvodnjom pčelarske opreme od plemenitog čelika (inox). Tijekom svih ovih godina stekli smo Veliko iskustvo u svim djelatnostima kojima se bavimo, te smo vam u mogućnosti ponuditi sve što Vam zatreba.

U sklopu prodajnog prostora posjedujemo proizvodnu halu veličine 130m2, u kojoj su najmoderniji strojevi za savijenje, rezanje i varenje limova.

U slobodno vrijeme bavimo se pčelarstvom, i posjedujemo preko 100 pčelinih zajednica. Možete nas pronaći na svim pčelarskim sajmovima na području cijele Republike Hrvatske.

Na našem instagram profilu možete pogledati zanimljive fotografije naših proizvoda ili s naših pčelinjaka: https://www.instagram.com/pcelarstvo_lip/

 

Dobro došli na lip.hr

Na ovoj web stranici možete pronaći pčelarsku opremu (parne topionike, kade za otklapanje, kontejnere i ostalo), video sadržaj o korištenju parnih topionika, savjeta za pčelarstvo te fotografija sa raznih sajmova.

Prezentacija parnih topionika:

Kontakt

Telefon: +385 (0) 98/226 951


Email:marica.lukicevic@gmail.com